Hoe zijn we begonnen...

 

Hisham Lalmy -37, geboren in Oostenrijk en getogen in Amsterdam. Hij begon zijn carrière in de auto-industrie met merken die tot de verbeelding spreken zoals BMW, Lexus en Porsche. In 2012 maakte hij een switch naar de jachtindustrie waar hij zijn ervaring en kennis over 'Customer Care' heeft ontwikkeld bij de Nederlandse jachtbouwer Wajer Yachts. Daar heeft hij in de afgelopen 10 jaar mogen bijdragen aan de opbouw van een After-Sales serviceprogramma dat de lat legt voor de industrie; 'Wajer Care - Without a Worry'. Het leveren van echte zorg op een persoonlijk niveau met oog voor de kleinste details is het beste om Hisham te beschrijven. Zoals Hisham zegt; "Echte ontzorging gaat over passie, toewijding en altijd bereid zijn om een stapje extra te zetten. Uiteindelijk is het simpel; we willen allemaal gewoon het beste. Hetzelfde geldt voor service. Dat is de reden waarom ik Lalmy Care ben begonnen. Samen met Lars, Teus en het operationele team zórgen we echt voor eigenaren. Mag ik u uitnodigen om uzelf onze Care te gunnen?

Er was eens... 

De manier van zorg aanbieden bij Lalmy Care is ontstaan uit het inzicht dat het veel villa en jacht eigenaren ontbreekt aan een betrouwbaar bedrijf of aanspreekpunt om hen te helpen met alles wat met en rond hun villa of jacht te maken heeft. Iemand die kennis heeft van de omgeving, een goede service biedt, hoge kwaliteit levert, punctueel is en zorg draagt voor elk detail. Aspecten zoals bedden die goed zijn opgemaakt, een fles wijn gekoeld in de koelkast, de koelkast gevuld met eten en drinken naar eigen voorkeur en de airconditioning of verwarming tijdig gecontroleerd en werkend. Maar ook iemand die advies geeft over de nog te ontdekken plekken in de omgeving, de villa of het jacht regelmatig controleert, uw Wi-Fi installeert of verbetert of zorgt voor de veiligheid als het alarm afgaat. Maar ook buiten uw woning bieden wij brede diensten aan. Wat dacht u van een boot charter, chef-kok, luxe ontbijt, luchthaven pick-up, massage- of nanny service.

 

Eigenlijk het gemis van een hotelervaring in uw eigen huis, maar die dankzij onze manier van zorg leveren tot het verleden behoort.

Wij willen dat u optimaal geniet van uw tijd in uw woning in de baai van Saint-Tropez, waarbij u zich concentreert op genieten in plaats van op zorgen!